Over mijzelf

 

Leuk dat je even de tijd neemt om te kijken wie het gezicht is achter Kwantes GroenVerzorging.

 

Frans Kwantes - Kwantes GroenVerzorging

 

Ik ben Frans Kwantes en ik heb een eenmanszaak die erop gericht is om voornamelijk bij particulieren de tuin te helpen onderhouden, zodat je het maximale plezier uit de tuin haalt.

 

Met mijn kennis van tuinen kan ik je advies geven over het onderhoud en de voedingstoffen die een boom,struik of gazon nodig heeft. En, ik kan je een helpende hand bieden waar het gaat om het veilig snoeien of kappen van bomen die gevaar of overlast geven voor de omgeving. Van walkant, klein straatwerk of tot aan de kruin van een boom: Bel me op als je advies of hulp nodig hebt.

 

Door samenwerking met gespecialiseerde vaklui kan ik je een breed pakket groenverzorging aanbieden, waardoor geen klus te klein of te groot is. Vanaf het maken van een tuinontwerp of het maken en vullen van een houthok tot en met het compleet leeghalen van je tuin na een verhuizing, het is allemaal mogelijk.

 

Kijk ook eens verder op mijn website wat je allemaal nog kunt doen met het resthout. Er zijn vele mogelijkheden!

 

  • Plakken
  • Haardhout
  • Fruitschalen
  • Stammen
  • Etc.

Van het hout dat van de bomen afkomt maak ik vaak decoratieve dingen of originele cadeau`s.

 

Misschien heb je al een houtkachel en wil je het resthout gebruiken als haardhout. Ik kan het resthout voor je op maat zagen waarna het opgestapeld in het houthok ligt. Als het te weinig is voor een winter, dan kan ik de rest gekloofd voor je verzorgen en aanvullen tegen een redelijke prijs.

 

Ik kan zelfs een houthok van het resthout voor je maken, dit kan in alle maten en vormen in vrijwel iedere tuin.

 

Houthok ontwerp en bouw, KwantesGroenverzorging. Houthok ontwerp en bouw, KwantesGroenverzorging.

 

© Kwantes GroenVerzorging 2015.