Over mijzelf

Even kennismaken

Ik ben Frans Kwantes en ik heb een eenmanszaak die erop gericht is om voornamelijk bij particulieren de tuin te helpen onderhouden, zodat je het maximale plezier uit de tuin haalt.

Met mijn kennis van tuinen kan ik je advies geven over het onderhoud en de voedingstoffen die een boom, struik of gazon nodig heeft. En, ik kan je een helpende hand bieden waar het gaat om het veilig snoeien of kappen van bomen die gevaar of overlast geven voor de omgeving. Van walkant, klein straatwerk of tot aan de kruin van een boom: bel me op als je advies of hulp nodig hebt.

Tuin totaal

Door samenwerking met gespecialiseerde vaklui kan ik je een breed pakket groenverzorging aanbieden, waardoor geen klus te klein of te groot is. Vanaf het maken van een tuinontwerp of het maken en vullen van een houthok tot en met het compleet leeghalen van je tuin na een verhuizing, het is allemaal mogelijk.

Kijk ook eens verder op mijn website wat je allemaal nog kunt doen met het resthout. Er zijn vele mogelijkheden zoals: plakken, haardhout, fruitschalen, stammen etc.

Van het hout dat van de bomen afkomt maak ik vaak decoratieve dingen of originele cadeau`s.