Tuinhuizen

Tuinhuizen

Een tuinhuis plaatsen brengt een hele organisatie met zich mee. Vaak heb je geen idee wat er allemaal te koop is en ga je kijken naar de goedkoopste aanbieder.

In eerste instantie lijken de zelfbouwpakketten een redelijke optie, maar al gauw kom je erachter dat er heel veel meer bij komt kijken voordat deze naar tevredenheid staat en dat de prijs aanzienlijk hoger uitkomt dan het in eerste instantie leek.

Allereerst: waar komt het tuinhuis of overkapping te staan en hoe is de ondergrond waar deze geplaatst moet worden en wat voor kleur of kwaliteit van het hout wil je.

Kwantes GroenVerzorging kan een compleet pakket voor u aanbieden: De ondergrond klaarmaken voor de plaatsing, het tegen een zeer scherp tarief leveren en plaatsen van alle vormen en maten van een tuinhuis of overkapping en ten slotte het bestraten. Ook het aanleggen van stroom/ water en/of televisie kabel is geen enkel probleem. Vraag nu een offerte bij me aan om de mogelijkheden met me te bespreken. Ik kan tegen een zeer scherp tarief leveren!

Een tuinhuis laten plaatsen?